pondělí 27. října 2014

My first job

Hlásím se při úterním večeru! Doufám, že si užíváte státního svátku? :)

Dnes jsem se byla podívat znovu na místo svého nového pracoviště ...
Byla jsem provedena všemi sedmi luxusními pokoji a apartmány.. Posilovnou a zahrádkou nevyjímaje. Máme tam i vlastní ovečky.. výhled přímo na jezero Rotorua. 
Můj pokoj bude přesně pod malou kaplí.. takže pokud budou svatby, budu je mít přímo nad hlavou.. :) Už se těším, až Vám pošlu fotku!

Dostala jsem své pracovní tričko a tři formuláře na vyplnění.. 


Stěhuji se ve čtvrtek navečer, abych mohla už v pátek ráno začít s nějakým vymítáním pavučin. Zatím to vypadá, že budu mít práci 4 hodiny denně a tudíž hledám souběžně nějaké hlídání.. 
Ano, nebylo to dávno, kdy jsem říkala, že další děti, které kdy budu hlídat, budou moje! Beru zpět! A beru jakékoli hlídání, které mi tu zkříží cestu! Chin up! :) 


Též už jsem kontaktovala pár dobrovolnických skupin.. Jedna je sportovní, jedna se zaměřuje na výuku Aj a ta třetí se stará o místní ptáčky Kiwi.. 
Hledám též kolo ke koupi, abych byla alespoň trochu mobilní.. 

Do té doby budu ještě s Frankovou maminkou, vaříme, běhám a též je čas na nějaké ty filmy. 

Včerejší večer byl zasvěcen filmu Sound of music.. Doporučuji! 

Jak se daří Vám? Již jsme přesně 12 hodin od sebe! xxx



1 komentář:

  1. Taky si pamatuju svoje první pracovní tričko s dlouhým rukávem, které jsem dostal při nástupu na první brigádu. Bylo to někde v Zemědělském družstvu, takže to byla docela kvalita. A to teď nemyslím jako ironicky, ale smrtelně vážně. Občas to tričko vytáhnu do teď, protože si na nich dali záležet. :)

    OdpovědětVymazat