pátek 17. října 2014

Decisions..

Přivítala nás mlžná a deštivá sobota u jezera Taupo.. 

Pátek jsme strávili s místním Maorem Frankem/Františkem .. takže tímto děkuji kamarádce Denise :)) .. Jeli jsme společně do Wai-O-Tapu Thermal Wonderland.. vlastně tak trochu pvní sightseeing v Novozélandské přírodě.. Je to vulkaický přírodní park s geysíry a jezírky.. Zapomněla jsem dodat, že jak v Rotoruře, kde jsme se procházeli předchozí den tak i tady jsou cítit zkažená vajíčka - tedy síra :)
.. Následovalo vykoupání se v úžasně teplých přírodních pramenech a později odpoledne jsme ještě navštívili Vodopády Huka Fall.. Nádherně čistá voda.. nejdelší řeka na NZ.. 
Pak už přišel na řadu přesun do kempu bez sprchy a se suchým záchodem .. 

Dnes se mi ozval kamarád Frank s nabídkou práce zpátky v Rotoruře, takže je opět přede mnou rozhodnutí - přesunout se zpět severněji, zkusit "štěstí" tam, či zůstat se svými třemi cestovateli a pokračovat jižně za prací na vinici?

A jinak pro informaci cestuji se Zuzkou, Martinem a Jirkou.. Češi a zatím si na nervy nelezeme :) Ale dnes se budu muset rozhodnout, zda dojet do Roturii na úterní pohov, či ne.. 

Slunečný víkend všem! :) 


2 komentáře:

  1. Deni! Moc děkuju ještě jednou za kontakt.. Netušila jsem, co ve Frankovi je, myslím, že mým spolucestovatelům otevřel nejen oči, ale hlavně i srdce!

    OdpovědětVymazat